Nega – Embryolab RS
Nega

Kod nas vi imate potpuno prvenstvo.

Uz vas smo na svakom koraku vašeg putovanja da postanete roditelji. Brinemo o vama pružajući vam medicinske usluge visokog kvaliteta, uz vrhunski obučeno osoblje, te na taj način ispunjavamo sve vaše želje na svakom koraku ovog procesa.

PSIHOLOŠKA PODRŠKA

Odeljenje za psihološku podršku stavlja akcenat na informisanju stranki o tome kako da se izbore sa mislima i osećanjima (na primer izučavanje tehnika opuštanja i upravljanja negativnim mislima), stimulišući na taj način pozitivne psihosomatske promene.

Ova savetovanja su intervencije koje su usredsređene na upravljanje osećanjima koja se vezuju za problem neplodnosti i imaju pozitivan efekat na poboljšanje psihičkog zdravlja parova.

AKUPUNKTURA

U klinici Embryolab akupunktura je još jedan terapijski pristup koji se preporučuje u određenim slučajevima ženama koje učestvuju u programu vantelesne oplodnje.

Cilj ovakvog pristupa je održavanje visokih nivoa perfuzije i funkcije jajnika i endometrijuma, gde se embrioni usađuju, dok se istovremeno kod žena održava psihosomatska smirenost tokom čitavog perioda njenih dragocenih napora.

PODRŠKA NUTRICIONISTE

Poremećaji u težini mogu da izazovu niz hormonskih poremećaja, na taj način utičući na kvalitet jajnih ćelija i sperme, što uzrokuje neplodnost, zato se kontrola težine i podrška nutricioniste podrazumevaju tokom celog postupka terapije u klinici Embryolab.

Uvek sa istinskim interesovanjem