Želim – Embryolab RS

Želim da uživam u najboljoj usluzi.Da biste uživali u najboljim uslugama uz visoki i sertifikovani kvalitet, u klinici Embryolab primenjujemo sistem kontrole naših usluga sa najstrožim mogućim preduslovima.

Naučnici i stručnjaci u klinici Embryolab se konstantno informišu o razvoju nauke i novim činjenicama, da bismo bili u mogućnosti da pružimo čitav spektar usluga asistirane humane reprodukcije

Usluge

pre nego što započnemo terapiju, prvenstveno istražujemo razloge koji su sprečili da par postigne željenu trudnoću.

Program doniranja


Sve veći broj parova sa istorijom kao što su menopauza, insuficijencija jajnika, uzastopni neuspešni pokušaji kod žena ili problemi muške neplodnosti (azoospermija, nasledni sindromi i drugi), upućuje se na program doniranja jajnih ćelija, sperme ili embriona kako bi postigli svoj cilj i dobili dete.


Više

svi smo ovde zbog vas!

Očuvanje plodnostiDanas žena može da uzme u svoje ruke sopstveni reproduktivni potencijal. Očuvanje jajnih ćelija koje se obavi na vreme i na pravi način omogućava joj da u budućnosti ima izbor kada je reč o plodnosti i da donese sve značajne odluke koje je se tiču. Čuvajući materijal neophodan za oplodnju, onkološki bolesnici mogu da postanu roditelji nakon završetka terapije.

Krioprezervacijom sperme čuva se plodnost i povećava verovatnoća da muškarac u budućnosti postane biološki otac.

Više

Primenjujemo najsavremenije tehnike

Nega


Kod nas vi imate potpuno prvenstvo.

Uz vas smo na svakom koraku vašeg putovanja da postanete roditelji. Brinemo o vama pružajući vam medicinske usluge visokog kvaliteta, uz vrhunski obučeno osoblje, te na taj način ispunjavamo sve vaše želje na svakom koraku ovog procesa.


Više