Informišem se – Embryolab RS

NovostiSvakodnevno radimo u Solunu, boreći se za plodnost. Tim klinike Embryolab putuje i učestvuje u aktivnostima da bismo ostvarili komunikaciju sa širom javnošću i informisali naše saradnike u celoj severnoj Grčkoj i u inostranstvu o saradnji sa međunarodnom naučnom zajednicom.

Naše novosti vas informišu o aktivnostima klinike Embryolab, ali i svim novinama u oblasti asistirane humane reprodukcije.

Više

Pre nego što počnemo, prvenstveno istražujemo
razloge koji su sprečili da par postigne
željenu trudnoću.

Česta pitanja


Vaša pitanja imaju prvenstvo kod nas. Kontaktirajte sa našim stručnjacima i pitajte šta god želite.

Za vas smo ovde svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno.


Više

Imam poverenja u znanje i iskustvo

Zdravstveno osiguranjeU skladu sa sveobuhvatnim pravilnikom o pružanju zdravstvenih usluga u ambulantama grčkog državnog zdravstvenog osiguranja (EOPYY), nadležne prefekturne sanitarne komisije odlučuju o tome da li je ostvarenje asistirane humane reprodukcije neophodno, a nakon toga se odobrava iznos koji će pokriti troškove terapije iz fonda zdravstvenog osiguranja.

Više

Biram najbolje za sebe

Zakonska regulativa


Grčko zakonodavstvo u oblasti asistirane humane reprodukcije je jedno od najpovoljnijih za žene i parove koji žele da dobiju dete u odnosu na druge zemlje.

Zakon koji je nedavno donesen u Grčkoj podržava parove u ostvarenju sna, i dozvoljava vantelesnu oplodnju do starosne granice od 50 godina za žene i bez starosne granice za muškarce.


Više

Biblioteka plodnostiKorisni podaci koji će vam pomoći da shvatite postupak i svaki njegov stadijum. Pročitajte pažljivo!

Više

Osećanja i iskustva


Vaše priče i iskustva iskazana kroz osećanja, o snu koji je postao stvarnost.

Mi uzvraćamo poštovanjem, uz veliko hvala što ste nam poverili vaš najveći san.


Više